Kitaplarla gönül köprüleri kurduk

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, Şırnak’ın Cizre İlçesinde bulunan Kiriş İlköğretim Okulu’na 1500 adet kitap bağışladı.

Kiriş İlköğretim Okulu’ndan kendilerine gelen yardım talebini geri çevirmeyen AK Parti Gençlik Kolları geçtiğimiz Cumartesi günü kitapları Cizre’ye göndermek üzere yetkililere teslim etti.

Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, Kiriş İlköğretim Okulu’nun kendilerine kitap eksikleri olduğunu iletmeleri sonucu böyle bir yardımda bulunduklarını ifade etti.

Fatih Eraslan yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına bu topraklar üzerinde yaşayan hiçbir vatandaşımızın her hangi bir konuda eksiklik hissetmesini istemiyoruz. Elimizden geldiği kadar da var olan eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz şartları göz önüne alırsak, bizim AK Parti olarak, 2023 – 2071 gibi hedeflerimiz var. Biz bu hedeflere daha çok çalışarak, okuyarak, öğrenerek ulaşacağız. Tabi bu süreç bir maraton gibi değerlendirildiğinde zaman zaman aksaklıklar yaşanacaktır. Önemli olan bu aksaklıkların üstesinden birlikte gelebilmektir. Peygamber Efendimiz, bir hadis-i şerifinde, “İlim müminin yitik malıdır. Onu nerede bulursa alsın.” buyuruyor. Oradaki kardeşlerimiz de kayıp mallarını ararken bizden de yardım istediler. Allah’a şükür oradaki kardeşlerimiz için bizi sebep kıldı, buna vesile olduk. İnşallah o kardeşlerimiz gönderdiğimiz kitaplardan ziyadesiyle istifade ederler. Biz bir kitapla bir köprü kurduk. İnşallah bu kurduğumuz köprüler zorlu yollarda bizlere geçit olacaktır.” şeklinde konuştu.