Kocaeli AK Gençlikten Çevik Kuvvete taziye ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, görevi başındaki polislere taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Polisler İçin Yasin-i Şerif okundu

Her hafta salı günü olağan yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştiren il gençlik kolları bu haftaki toplantıya İstanbul’daki hain saldırıda şehit olan polisler için Sosyal Politikalardan Sorumlu il başkan yardımcısı Halil İbrahim Arslan’ın okuduğu Yasin-i Şerif ile başladı.

Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim Hediye Ettiler

İl Başkanı Kahraman, İlçe Başkanı Bozkır ve beraberindeki il-ilçe yönetimlerinin tamamı, Çevik Kuvvet Polislerini ziyaret etti. Polislere, Türk Bayrağı hediye edip, karanfil dağıtarak tatlı ikramında bulunan AK Gençler, başsağlığı dileklerini iletti.

Başkan Kahraman, Saldırıyı Kınadı

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Bu hain saldırıyı düzenleyenleri ve bunun arkasında yer alan tüm haysiyetsiz güçleri lanetlediklerini ve kınadıklarını ifade etti. Meslektaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan emniyet güçlerine hem başsağlığı dileklerini iletmek hem de moral vermek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kahraman "AK Parti hükümeti olarak terörün kökünü kazımaya kararlıyız ve bu kararlılığımızdan bizi kimse çeviremeyecektir. Şanlı Türk polisi üç beş eli kanlı teröriste pabuç bırakmayacak kadar güçlüdür. Saldırıda şehit düşen emniyet mensuplarına ve vatandaşlara Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum." dedi.