Kocaeli Gençlik Kolları‘ndan İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır, il ve ilçe yönetimleri ile beraber Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'ndaki askerleri ziyaret edip başsağlığı diledi.

"Tek vücut olacağız"

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetimi polis ve askere moral ziyaretlerine devam ediyor. İzmit merkezde bulunan il jandarma komutanlığını ziyaret eden Kahraman, “AK Parti Gençlik Kolları olarak güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz. Her koldan, ülkemizin dirliğine, bütünlüğüne karşı şer odakları yine iş başında, bütünlüğümüzü bozmaya, gücümüzü kırmaya çalışıyorlar. Biz biliyoruz ki onlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Hiçbir zaman başaramayacaklar. Bizler güvenlik güçlerimiz ile birlikte askeriyle, polisiyle tek vücut olup onların karşında duracağız.’’ dedi.

"Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti"

Emre Kahraman, askerlerle uzun süre sohbet etti. Askerlere başsağlığı diledikten sonra, Türk bayrağı ve Kuranı Kerim hediye etti. Her zaman Polisin ve Askerin yanında olduklarını ifade eden Kahraman ‘’Ülkemizin birliğine, dirliğine ve istikrarına yönelik terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, alçakça saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.