“Konya bugüne kadar partimizin en güçlü olduğu illerden birisi olmuştur”

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen Konya İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Ecertaş, gençlik kolları olarak 68. il kongresini gerçekleştirdiğini aktardı.

İlçe gençlik kolları kongrelerinin de tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayan Ecertaş, şunları kaydetti:

"Konya bugüne kadar partimizin en güçlü olduğu illerden birisi olmuştur. Gençlik kolları olarak Türkiye'nin her yerinde çalışmalarımızı sürdürürken en çok ilham aldığımız yerlerden biri de Konya'dır. İnşallah şu anda gençlik kollarımızın yaptığı çalışmalarla bu gücün daha yukarı çıkacağını ümit ediyorum. Biz gençlik kolları olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir taraftan da mahalle başkanından ilçe başkanına kadar kendimizi yetiştireceğiz ve yaptığımız işleri en kaliteli şekilde yapmanın peşinde olacağız."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşurken okuduğu şiirle büyük ilgi gören 9 yaşındaki Hızır Halis Ziya Özdemir'de kongrede, okuduğu şiirle duygulu anlar yaşattı.

Kongreye, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK PartiKonya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.