Malatya Gençlik Kolları‘na 42 yeni üye

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na 42 yeni üye katıldı.

20 bine yakın gençlik kolları kadrosuyla Türkiye'de 19. sırada olan AK Parti Malatya Gençlik Kolları'nda rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Törende 11'i HAS Parti'den olmak üzere toplam 42 kişi, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı'na üye oldu. Törene, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve İl Başkanı Bülent Tüfenkci de katıldı.

Tüfenkci, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, 2014 yerel seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında partinin bazı mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Zafer, Fırat, Çöşnük, Tandoğan, Yıldıztepe, Göztepe ve Battalgazi mahalle başkanlarının katılımıyla Tandoğan Mahalle Başkanı Ahmet Taşdemir'in evinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle başkanları talep ve sorunlarını dile getirdi.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ihracatını 500 milyar dolarlara, Malatya'nın ihracatını ise 1 milyar dolarlara çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Malatya'nın büyükşehir olmasıyla beraber, tüm ilçeleri ve mahalleleriyle kalkınan, gelişen ve büyüyen bir şehir olacağını vurgulayan Tüfenkci, ''İnşallah 2014 yerel seçimleriyle Malatya'nın her köşesine, ilçesine, mahallesine AK Parti damgasını vuracağız'' dedi.