Osmaniye Gençlik Kolları‘ndan çay sohbeti

Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan ve Osmaniye’de de AK Gençlerin organize ettiği Tea & Talk (Çay sohbeti) programı gerçekleştirildi.

İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığının düzenlediği programa Osmaniye Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Suat Önal, konuk oldu. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya, AK Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, İl başkan yardımcıları Şahin Ezici ve Ömer Erden ile gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya, tüm katılanlara teşekkür ederek, bu toplantılarının amacının deneyim paylaşımı ve kişisel gelişime yönelik toplantılar olacağını, ilerleyen zamanlarda da Osmaniyeli gençleri parti büyüklerimizle tekrar bir araya getireceklerini, dile getirdi. Bizlere destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan Osmaniye Milletvekilimiz Yrd.Doç.Dr. Suat Önal’a, Merkez İlçe Başkanımız Sait Kıraç’a ve İl Başkan yardımcılarımız ile gençlik kolları il yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim dedi.

Çay sohbetine konuk olarak katılan Osmaniye Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Suat Önal, Gençlerin kendilerini yabancı dil konusunda geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Bunun yanında, işini kaybeden üst düzey yöneticiler arasında yapılan araştırma, bu kişilerin işleri hakkında iyi bilgilere sahip olduğu ancak iletişim becerilerinin zayıf olduğu için işlerini kaybettiğinden bahseden Önal, gençlerin iletişim becerilerini geliştirmelerinin çok önemli odluğunu dile getirdi. Peygamber efendimizin hayatını mutlaka okumalıyız ve kendimize örnek almalıyız diyerek, en son Toplantıya katılan Osmaniyeli gençlere sabırlı olmaları tavsiyesinde bulundu. Toplantının sonunda gençlerin sorularını cevaplan Osmaniye Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Suat Önal, başta İl Gençlik Kolları Başkanı olmak üzere, bu programı düzenleyen İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığına teşekkür ederim dedi.