“Recep Tayyip Erdoğan, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur”

Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Recep Tayyip Erdoğan emin olun sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bitlis'e gelen Ecertaş, partisinin Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlediği "Kasım Ayı Danışma Meclis Toplantısı"na katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Ecertaş, AK Parti Gençlik Kollarının bir okul ve medrese olduğunu unutmadıklarını bildirdi.

"Bizlerin sorumluluğu tüm gençlerin derdini sonuna kadar dinlemektir. Ulaşmadık ve dokunmadık genç bırakmayacağız." diyen Ecertaş, şöyle devam etti:

"Recep Tayyip Erdoğan emin olun sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler böyle bir adamın davasının en hararetli yerinde ona yol arkadaşı olmuşuz. Sorumluluğumuz ve gururumuz da büyük. Dolayısıyla buna uygun hareket etmemiz lazım."

Konuşmasını, "Rabbimiz, bizi teşkilatsız bırakmasın. Tüm halka hizmet etmeyi nasip etsin." sözleriyle sürdüren Ecertaş, 15 Temmuz gecesini hatırlattı.

Ecertaş, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beni aradı. 'Melih nerede olursa olsun bu akşam direniyoruz. Köprüye gidin hakkınızı helal edin. Allah kolaylık versin. Bu ümmeti bu milleti ayakta tutmak için elimizden geleni yapacağız' dedi. Tamam Sayın Başbakanım dedim. O akşam köprüye indik. Teşkilatımızdan 2 kardeşimiz şehit oldu. Gençlerimiz o akşam onları yıldırdılar. Biz gençliğin üzerimizde çok büyük sorumluluğumuz var. 15 Temmuz'dan sonra artık sorumluluğumuz 10 kat arttı.Tüm şehitlerimize Allah rahmet diliyorum."

Konuşmaların ardından AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, Ecertaş'a tablo hediye etti.

Toplantıya, ilçe başkanları ve parti temsilcileri katıldı.