Rize AK Gençlik’ten Anlamlı Pankart

12 Mayıs’ta Rize Yeni Şehir stadında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Rize 4. Olağan İl Kongresine AK Parti Rize İl Gençlik Kolları’nın hazırladığı dev pankart damgasını vurdu. Başbakanımız sahneye çıkıp stadı dolduran yaklaşık 18.000 kişiye hitap etmeye başladığında Rize İl Gençlik Kolları’nın hazırladığı Anneler Günü’nü hatırlatan dev pankart stadın çatısından indirilmeye başlandı. Tüm misafirlerin ilgisini çeken pankarta Başbakanımız da kayıtsız kalamadı.

Dev pankartta yazılı olan “ Rahat uyu Tenzile Ana , Yiğidin Bize Emanet “ mesajıyla duygulanan Başbakan Erdoğan, bütün annelerin ''Anneler Günü''nü kutladı. Erdoğan, ''Ayaklarının altına cennet serilmiş olan annelerimiz, Allah sizden de razı olsun. Rabbim yavrularınızı size, sizi yavrularınıza bağışlasın diyorum. Ben yarın anneler gününü ilk kez annemsiz yaşayacağım ama Rabbime hamdolsun, bu ilk Anneler Günü'nü annemin baba ocağında, ekmeğini yediği, suyunu içtiği, havasını soluduğu Rize'de, rahmetli annemin evinde geçiriyorum. Allah ondan ve hepinizin annelerinden razı olsun, mekanları inşallah cennet olsun. Allah’tan hepinizin annelerine uzun hayırlı ömürler niyaz ediyorum'' dedi.

Ulusal ve yerel basında da boy gösteren pankart ile ilgili AK Parti Rize İl Gençlik Kolları  Başkanı Abdülkerim Yazıcı da “Kongreden bir gece önce gece yarılarına kadar prova ederek  hazırlandığımız bu gösteride emeği olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Başbakanımız’a bir moral katkısında bulunmak amacı ile yaptığımız bu çalışmanın karşılığını bizzat kendisinin gözlerinde fark ettiğimiz heyecana bakarak almış olduk” dedi.