Sandık Yönetim Kurulu üyelerine iftar

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları, AK Parti Sandık Yönetim Kurulu üyelerine Dülük Baba Biyolojik Gölette iftar yemeği verdi.

İftar programı öncesinde fakir aileleri ziyaret edip gıda yardımında bulunan ve Çocuklara oyuncak dağıtan heyet daha sonrasında İftar yemeği için Dülük Baba Biyolojik Gölete geçti. İftar yemeğine Parti Sandık Yönetim Kurulu Üyelerinin Yanında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yrd. Erdem Acar, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burak Gültekin ve beraberlerindeki heyetle,  AK Parti Gençlik kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Dinçoğlu, Her sandıkta Gençlik kollarına düşen 3 sandık kurulu üyesine sahip çıkacaklarına ve bu görevi layıkıyla Gaziantep’te yerine getireceklerini belirtti.

İftar Programı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Teşkilat Başkan Yrd. Erdem Acar’ın Parti sandık yönetim kurulu üyelerine verdiği 'Sandık Esaslı Çalışma' konulu sunumla son buldu.