Şehitkamil’de 450 aileye iftar yemeği

AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Ramazan ayı programlarına devam ediyor. Ramazan faaliyetlerini sürdüren İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, önceden belirlediği 450 aileyi iftar öncesi ziyaret etti.

Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç, beraberindeki gençlik kolları yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Şehitkamil bölgesinde bulunan Göllüce, Çıksorut, Karaoğlan, Girne, Yeni Güzelyurt, 29 Ekim, S.Eyyubi ve Umut mahallelerini ziyaret ederek, Ramazan ayının bereketini paylaştı.

Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç; "Mahalle temsilci ve muhtarlarımızla koordineli olarak çalışarak önceden tespit etmiş olduğumuz ailelerin iftar öncesi kapılarını çalarak, hatırlarını sorup dertlerini paylaşıp o günkü iftarlıklarını ve gıda yardım paketlerini teslim ettik." dedi.

Ramazanın özünde zaten birlik, beraberlik, paylaşma ve kardeşliğin olduğunu söyleyen Kılıç; " Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, bu mübarek ayda birliğin, beraberliğin, şefkatin, merhametin ve yardımseverliğin en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.