“Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır”

Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti Kadın Kolları ile Gençlik Kollarınca Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda düzenlenen "Vefa İftarı"na katıldı.

Ecertaş konuşmasında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır" sözlerini hatırlatarak gençlerin bugüne kadar siyasetin en önemli öznelerinden biri yapıldığını belirtti.

Ecertaş, Gençlik Kollarından yetişmiş üç genel başkan yardımcısı, 11 MKYK üyesi, 27 milletvekili, 12 ana kademe il başkanı, 70'ten fazla ana kademe il başkan yardımcısı ve 300'den fazla il yönetim kurulu üyesi bulunduğunu kaydetti.

AK Parti'nin kendi kadrolarını yetiştirip siyasette onları söz sahibi yaptığını ifade eden Ecertaş,"18-25 yaş arası 8 milyon gencin seçilebilmesinin önündeki yasağın, 16 Nisan halk oylamasıyla kaldırılmasına vesile olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız gençlerin önünü açmaya devam edecektir." diye konuştu.