Tokat İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi

Tokat İl Gençlik Kollarımız 3 ayda bir yaptığı İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, toplantıların teşkilatlarla birlikte yapılan çalışmaların istişaresini yapmak ve planlanan etkinlikler için fikir alışverişinde bulunmak için faydalı olduğunu söyledi. Aktürk şöyle devam etti;

“AK Parti her zaman istişarenin partisi olmuştur. Bizim için istişarenin temeli geçmiş dönemlere dayanır. Bu yüzden istişare kültürü bizim açımızdan önemlidir. AK Parti Gençlik Kolları Tokat Teşkilatı olarak mevcut yapılanmamızın üzerine koyup daha da güçlenmeyi hedefliyoruz.”

Gençlik Kolları Tokat teşkilatı olarak üniversite, lise, mahalle yapılanması ve ilçe teşkilatı ile birlikte gerçekleştirilen çalışmaların ara vermeden sürdürüleceğini belirten Aktürk, yerel seçimler öncesi mahallelerdeki çalışmalara ayrı bir öncelik verildiğini vurguladı.

Başkan Aktürk, lise yapılanmasıyla 18 yaşına yeni girmiş ve 2019 yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimize ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Seçimlerin yanı sıra lise gençliğine eski Türkiye’de yaşanan sıkıntılar ve olaylar anlatılarak ülkemizin bir daha o tür olaylarla karşılaşmaması ve gençlerimizin geleceğe umutla bakması için bilinç oluşturmak amaçlanıyor.

Toplantıya katılan Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi, Bölge Koordinatörü Burak Ak’a, il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür eden Aktürk, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlarının hızlı ve güçlü çalışmalarla seçimlere hazırlıklarını sürdürdüğünün altını çizdi.