Trabzon AK Gençlik üniversitelilerin yanında!

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜNİAK’ın ortak çalışmasıyla, Trabzon’a yeni kayıt için gelen üniversiteliler yalnız bırakılmadı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu yaptığı açıklamada; “Otobüs terminalleri, havaalanları, üniversite kayıt alanları ve şehir merkezine kurduğumuz stantlarla İlimize ilk kez gelen üniversite öğrencilerine kayıt, şehir planı, ulaşım ve ihtiyaç duyulan diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız; yeni umutlarla yepyeni bir hayata atılan, kendi ayakları üzerinde duracak ve geleceğini şekillendirecek eğitimi alacak olan genç arkadaşlarımızın şehrimizdeki ilk günlerinde yalnız olmadıklarını göstermek olmuştur.

Trabzon insanının misafirperverliğiyle birleşen AKGENÇLİK’İN her zaman onların destekçisi olduğunu bilmeleri, memleketlerinden uzakta güven içerisinde okullarına devam etmeleri bizler için büyük önem taşımaktadır.

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak kapımız gençlerimize ve ailelerine her zaman açıktır” şeklinde konuştu.