Üniak Osmaniye’den ; Fıstık gibi şehirde fıstıklı karşılama

ÜniAK Osmaniye tarafından organize edilen, üniversiteli öğrencilerimizi; karşılama, okul, yurt kayıtlarında yardımcı olmak ve şehrimiz hakkında bilgi vermek amacıyla Osmaniye otogarında ve Tren Garında stand kuruldu.

Memleketimize gelen, tüm üniversiteli kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin her konuda yardıma hazır olarak Osmaniye Şehirlerarası terminali ve Osmaniye Tren Garında kurduğumuz stantlarımızda hazır olarak bekledik. ÜniAK Osmaniye standımızda şehrimize yeni gelen öğrencileri karşılaya Osmaniyeli Akgençler tarafından güler yüzlü bir şekilde ve yer fıstığı ikram edilerek karşılandılar. Fıstık gibi şehirde fıstıklı karşılama sloganı ile tüm kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Üniversitelerdeki harçlarından kaldırılmasından çok memnun olan öğrenciler, Sayın Başbakanımıza teşekkürlerini bizler aracılığı ile iletmek istediler.  Osmaniye İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya, çalışmalarından dolayı ÜniAK Osmaniye Komisyonu’na teşekkür ederek, gerek şehrimizde gerekse ülkemiz geneli yapılan bu faaliyetlerin gençliğimize ne kadar önem verdiğimizin, onları ne kadar önemsediğimizin belgesidir. Partimizin üniversite gençliğine bakış açısı; siyaset gözetmeksizin herkese nasıl yardımcı olabiliriz mücadelesinde olduğumuzu herkesin iyi görmesini istiyoruz dedi. ÜniAk Osmaniye Komisyonu’na teşekkür ederek, üniversitemize gelen öğrenci arkadaşlarımızla sohbet ederek onlara Yer Fıstığı ikram ederek, Osmaniye’mize hoş geldiniz ” dedi.