Uşak Gençlik Kolları iftarda buluştu

Uşak Gençlik Kolları üyeleri ramazan ayı etkinlikleri kapsamında organize edilen iftar ve sahur yemeklerinde bir araya geldi.

Etkinliklere Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Tahir Öksüz, MKYK üyeleri Mesut Özdemir ve Yasemin Baş, Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı pınar Günaç Kayış ve gençlik kolları teşkilatı mensupları katıldı.

İftar yemeklerinin ardından heyet aile ziyaretleri gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Milletvekili İsmail Güneş; ramazan ayı nedeniyle gerçekleşen bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirterek, İslam dünyasının bu mübarek ayda daha da kenetlendiğini ve Ramazan ayının güzelliklerinin birlikte yaşandığını ifade etti.