Yalova AK Gençlik evet için sahalara indi

Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından tasarlanan Evet Gazetesi, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Yasemin Başer'in katılımıyla Yalova sahilinde vatandaşlara dağıtıldı.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları için Yalova'yı ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Yasemin Başer, Yalova AK Gençlik ile sahaya inerek, vatandaşlara referandum sürecini anlattı. Yalova AK Parti Gençlik Kolları Furkan Karamercimek de gazete dağıtımında teşkilat üyelerine eşlik etti.

Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemine destek vermek için gençlik kolları olarak her daim çalışacaklarını kaydeden Karamercimek, "Gençlik yeni anayasa istiyor. Çünkü biz gençler artık aktif siyasetin içinde yer alıyoruz. Dolayısıyla referandum süreci gençlerin en büyük davasıdır. Gençlik Kolları olarak gerek 14 birim başkanlığımız, gerek yönetim kurulu arkadaşlarımızla sahaya inerek vatandaşlara bu süreci en doğru şekilde anlatıyoruz ve daha da anlatacağız. Her zaman söylediğimiz gibi 'durmak yok yola devam' diyoruz. AK Gençlik olarak istikrar, istiklal ve istikbal ile bu yola çıktık, inşallah 16 Nisan bizim bayramımız olacaktır. 16 Nisan'da getirmeye çalıştığımız sistem sadece AK Partinin meselesi değil Türkiye'nin meselesidir. AK Parti Yalova gençlik kolları olarak seçim kampanyası sürecinde, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemiz için getirilerini anlatarak 'EVET' demeye ikna etmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.