Yalova Gençlik Kollarından Çevik Kuvvete Ziyaret

AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca organize edilen ziyarette Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Eda Bayrak, İstanbul'da gerçekleşen saldırıyı kınayarak, emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını belirtti.

Hiçbir şer gücün ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozamayacağına işaret eden Bayrak, hain saldırının da amacına ulaşamayacağını söyledi. Bayrak, emniyet mensuplarına gerçekleşen saldırının tüm Türk milletine yapıldığını dile getirerek, "Kahraman polis teşkilatımız büyük bir acı yaşadı. Onlarla birlikte bu acıyı hepimiz, yüreğimizde hissettik, birlikte yaşadık. Acıları hepimizin ülkemizin acısı. Her zaman yanlarındayız. Terör belası bu ülkede bitene kadar hep birlikte, hepimiz mücadele edeceğiz. Devlet ve halk el ele vermiştir. Hiç bir haini vatanımızda istemiyoruz." şeklinde konuştu.