Selman Özboyacı Selman Özboyacı

1989 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı.

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 2014 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde başladığı Yüksek Lisans çalışmalarına halen devam etmektedir.

2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu'nda çeşitli düzeylerde görev yaptı. 2011 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'nde Kurucu Divan Üyeliği görevinde bulundu.

2014 yılında AKk Parti Konya Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Yine 2014 yılında AK Parti Konya Gençlik Kolları İl Başkan yardımcılığına seçildi ve vekaleten İl Başkanlığı yaptı. 2015 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Gençlik Kolları 4. Olağan Büyük Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeliğine seçildi. Konya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren özel bir firmada yöneticilik ve mühendislik yapmaktadır.

Evli ve 1 kız babasıdır.