23 Nisan’da okul ziyareti

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan ve İl Kadın Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Osmanpaşa Beldesi İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Çocuklara çeşitli hediye dağıtarak bayramlarını kutlayan İl Kadın Kolları Teşkilatımız, öğrencilerin 23 Nisan etkilikleri provalarını izleyerek bayram coşkusunu yaşadılar. Daha sonra Okul Müdürü ile birebir görüşme yapan AK Partili kadınlar, okulu gezerek okulun eksiklerini tespit ettiler ve eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalara başladılar. Okul kütüphanesinde yapılan güzel çalışmalara şahit olan Başkan Sarıarslan ve ekibi, kütüphanede kendileri içinde bir kitap bölümü ayrılmasını rica ederek  bu bölüme kitap bağışında bulunma sözünü verdiler.