“24 Haziran’da ülkemiz aydınlık geleceğe yelken açacak”

Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kayseri Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Çam, AK kadroları ile yürütmenin daha etkin, yasamanın daha itibarlı, yargının daha bağımsız hale geldiği bu yeni dönemde, liderlerinin yanında bulunduklarını bildirdi.

Heyecanlı ve coşkulu olduklarını, değişimin mimarı liderleri ile kazanmaya ant içtiklerini, yeni bir zaferin vatandaşlar gibi kendisini de heyecanlandırdığını vurgulayan Çam, "24 Haziran'da liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmaya hazır mıyız? Türkiye'yi değiştiren, zincirlerimizi kırmamızı sağlayan, güçlü Türkiye'yi inşa eden milletin adamı, milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı devletimizin başına getirecek miyiz? Tekrar milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Kongrelerimizdeki bu coşkunun sandığa yansılayacağına inancım tam. 24 Haziran'da ülkemiz aydınlık geleceğe yelken açacak. Toplam 50 günümüz kaldı, düşmanlarımızın oyunlarını bozacak mıyız? Dostlarımıza umut vermeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.