30 Mart’ta zafer yine bizim

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında yapılan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öncelikle faaliyetlerini 50 kişilik Yönetim Kurulu üyelerinin yanında yedek üyeleri, istişare kurulu üyeleri ve gönüllü çalışanlardan oluşan kalabalık bir ekiple gerçekleştirdiklerini belirterek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Oya Tunçel konuşmasında “İl Kadın Kolları olarak 12 ilçemizin Kadın Kolları yönetimleri ile gerçekten çok uyumlu bir çalışma içindeyiz. Partimizin 30 Mart’ta yeniden kazanması için çaba gösteriyoruz.  Bu hafta itibariyle 12 ilçe belediye başkan adayımızın tanıtım toplantılarına katılacağız. Bunun dışında zaten günlük olarak yoğun bir programımız var. 12 ilçenin her gün bir kaçına gidiyor buralarda çalışma yapıyoruz. Çat kapı yapıp vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.