Ben Başardım Sıra Sende

AK Parti Tunceli Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör, Siirt'te gerçekleşecek ''Ben Başardım Sıra Sende'' projesinde 7 bölgeden 7 başarılı kadının seçileceğini belirtti.

Güngör, proje kapsamında Tunceli'de de başarılı kadınların tespit edilmesi için çalışma yürüttüklerini belirterek, Tunceli'den Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Fidan Aydın'ın ismini parti genel merkezine bildirdiklerini söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Güngör, ''Zoru başarmış, ayakta durmaya çalışan kadınlarımızı öne çıkarmak ve topluma örnek olmuş kadınların ''Ben Başardım Sıra Sende'' sloganıyla diğer kadınlarla beraber güç ve ivme kazanmalarını sağlamak için Kadın Kolları Genel Başkanlığımız tarafından böyle bir proje hazırlandı'' diye konuştu.

81 ilde belirlenen kriterler çerçevesinde 81 kadının seçileceğini dile getiren Güngör, ilk etapta 7 bölgeden 7 kadının belirleneceğini aktardı. Türkiye genelinde belirlenen başarılı kadınların bilgilerinin genel merkeze gönderileceğini belirten Güngör, her bölgeden bir başarılı kadının seçileceğini kaydetti.

Proje 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erodoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.