Adana Kadın Kolları halkın arasında

ADANA - AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana şubesine de bir ziyaret gerçekleştirdiler.TÜED Adana Şubesi Başkanı Seyfi İyiyürek ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Emine Karaköse, dernek binasında toplanan emeklilerin sorunlarını dinledi.İyiyürek’ten dernek çatısı altında 30 bin üye bulunduğu, bunların 4167’sinin yetim, 5360’ının ise dul olduğu bilgisini alan Karaköse, devletin sağladığı maaşla geçinen dul ve yetimlere özellikle destek olmak istediklerini söyledi.

Karaköse, ‘Hükümetimiz sıkıntıları bertaraf etmek için gereken çalışmaları yapıyor’

Başkan Karaköse, parti olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman destek olduklarını belirterek, “Başbakanımız bizden halkın arasında olmamızı, özellikle de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla irtibat içinde olarak, onlarla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı istedi. Biz de emekliler derneğimizle de irtibata geçelim istedik. Sizlerin yaşadığı sorunları biliyoruz. Hükümetimiz bu sıkıntıları bertaraf etmek için gereken çalışmaları yapıyor, yapmaya de devam edecektir.” dedi. Dernek Başkanı Seyfi İyiyürek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bazı şehirlerde yıllık cüzi bir aidatla belediye otobüslerine binme uygulamasının Adana’da da yapılması için destek isterken, dul ve yetim ailelerinin 1+1 konut edinme hakkının acilen kazandırılmasını talep etti.

Şehit Ailesini Unutmadılar.

Ziyaretlerinin akşamında ise, Başkan Emine Karaköse, Yönetim Kurulu üyeleri ve  Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar 2011 yılının 13 Ağustos günü Şehit olan Yusuf Aktan’ın ailesi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Aslen Mardinli olan Şehit Yusuf Aktan’ın babası İbrahim, annesi Asiye, kardeşleri İlyas, Sümeyye ve Mehmet’in yaşadığı eve gelen AK Partili hanımlar, Aktan ailesinin acısını bir nebzede olsa azaltmak için bir süre sohbet ettiler. İftarını burada açan Emine Karaköse ile vekil eşi Sare Ünüvar, şehit ailelerine yeni kazandırılan haklar ve düzenlemeler hakkında bilgi de verdiler.

AĞUSTOS 2012