Adapazarı Kadın Kolları faaliyetleri

AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç ve ekibi, ilçe genelinde çeşitli noktalarda stand açarak, üye çalışması yaptı.

“İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün” sloganıyla kurulan standlarda, vatandaşlarla bir araya gelen AK Kadınlar,  partiye üye olmak isteyenlerin üye kaydını gerçekleştirdi.

Başkan Nursel Özkılıç,  üye olanlara çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Özkılıç ve ekibi, ardından İlköğretim Haftası münasebetiyle Güneşler Köprübaşı İlkokulunu ziyaret ederek  öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Okul müdürü Recai Karaman’ı da makamında ziyaret eden kadın kolları ekibi, özellikle okul öncesi eğitim ve ilkokul çağındaki çocuklarla ilgili yapılan çalışmalara dair değerlendirmelerde bulundu. Okul müdürü Recai Karaman ise Nursel Özkılıç ve arkadaşlarına ziyaretlerinde dolayı teşekkür etti.

Programın devamında Başkan Nursel Özkılıç ve ekibi, Gaziler Haftası etkinlikleri kapsamında 1950 yılında Kore’de gazi olan Temel Yavuz’u evinde ziyaret etti. Temel Yavuz gazi olduğu günü ve o dönemde yaşadıklarını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Çözüm sürecine dair olumlu görüşleri olduğunu ve süreçten umutlu oluğunu belirtti.