ADIYAMAN KADIN KOLLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, parti yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilciler ve yüzlerce kadın katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti İl Başkanı Av.İbrahim Halil Fırat ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da kısa birer konuşma yaparak kadınların hayatın vazgeçilmezi olduğunu ve her türlü ayrımcılığı kabullenmediklerini söylediler.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, bugüne kadar kadın erkek eşitliği diye dem vuranların, başörtüsü nedeniyle eğitimini tamamlayamayan öğrencileri görmediğini belirterek, “En büyük ayrımcılığı ikna odası kuranlar yaptı. Başörtülü kadını, erkeğin kölesi konumunda görenler yaptı. Bugün 4+4+4 eğitim sistemiyle kızlarımız rahatça okula gidecek, eğitimlerini alacak ve dilediği mesleğe yönelecekler. Bunu hazmedemiyorlar. 28 Şubat’ın bütün izlerini sileceğiz” dedi.

AK Parti Kadın Kollarında en çok üye yapan üç kadın üyeye çeşitli hediyeler verildikten sonra şiirler okundu, müzik dinletisi sunuldu.

MART 2012