AFYON KADIN KOLLARI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

AFYON -  AK PARTİ Afyonkarahisar Kadın Kolları, Kadın Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm kadın mahalle temsilcilerine iftar yemeği düzenledi.

AK PARTİ Afyonkarahisar Kadın Kolları, Kadın Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm kadın mahalle temsilcilerine iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Afyonkarahisar Milletvekili Halil AYDOĞAN, İl Başkanı Mehmet ZEYBEK, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa DENER, Belediye Meclis Üyesi Suzan YONCA ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İftar sonrası gerçekleştirilen toplantıda eğitimci Şükrü Ersoylu gelen bayanlara anayasa değişikliğini anlattı. Hangi maddelerin değiştiğini bu maddelerle ülkemize ne gibi yeniliklerin kazandırılacağı ve kadınlara ne gibi değişimlerin getirildiğini detaylarıyla anlattı.

Eylül 2010