Afyonkarahisar Kadın Kolları‘ndan hatibe eğitimi

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından il başkanlığı binasında il kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarına hatibe eğitimi verildi.

İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sezen, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Büseyne Kahrama tarafından İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanlarına ‘Anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’  konusunda eğitim verildi.

Hatibe eğitimi’nin  açılış  konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ‘’16 Nisan’da yapılacak olan halk  oylaması  ülkemiz ve  milletimiz için çok önemli, bu nedenle  halk oylamasında kapı kapı dolaşarak  vatandaşlarımıza  Anayasa değişikliğini, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini  anlatacağız.’’ dedi.