AFYONKARAHİSAR HUZUREVİ‘NDE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

AFYON – AK PARTİ Afyon Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Huzurevi'nde eğlence programı düzenledi.

AK PARTİ Afyon Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar Huzurevi'nde eğlence programı düzenledi. Düzenlenen programda gönüllerince eğlenen huzurevi sakinleri unutulmaz bir gece yaşadı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve ANG Ajans Organizasyon işbirliğinde düzenlenen program Afyonkarahisar Huzurevi'nde gerçekleştirildi. ANG Ajans Organizasyon Müzik Grubu'nun sahne aldığı programda huzurevi sakinleri ve yetiştirme yurdu öğrencileri doyasıya eğlendi. Gecede sahne alan Solist Emine Başol seslendirdiği parçalarla huzurevi sakinlerini kimi zaman duygulandırırken kimi zamanda hareketli parçaları ile coşturdu.

Programda bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, katılımcılara iyi eğlenceler diledi. Programa Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Selcen Hıdıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Betül Tarkan ve Suzan Yonca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, İl Genel Meclisi Üyesi Hatice Özkal, Yetiştirme Yurdu'nda kalan kız öğrenciler ve huzurevi sakinleri katıldı.

Mart 2011