AFYONKARAHİSAR’DA 8 MART COŞKUSU…

Afyonkarahisar - AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine halkın ilgisi büyüktü. Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 6 ve 7 mart günleri başta çalışan bayanlara olmak üzere Afyonkarahisar’da 3 gün boyunca programlar düzenlendi. Bu programlar için öncelikle davetiyeler basılarak tüm Afyonkarahisar halkına dağıtıldı, katılımın büyük olduğu ve Atatürk Kültür Merkezi’nde hazırlanan programa Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve bazı AK Parti Milletvekilleri de katıldılar. Öncelikle Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı S. Selcen Hıdıroğlu gelen tüm konuklara teşekkür ederek herkesin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Daha sonra konuklara müzik dinletisi  ilklere imza atan kadınlara dair slayt gösterimi ve sinema izletildi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat S.Selcen Hıdıroğlu ve kent konseyi kadınlar meclisi üyesi Avukat Fatma Kiriş Medeni Kanun ve Ceza Kanununda kadına yönelik düzenlemeler hakkında seminer verdi.En son Afyonkarahisar Halk oyunlarının folklor danslarıyla program sona erdi.

11 Mart 2010