Aile haftasında ASPİM ziyareti

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve ekibi, Aile Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğüne tayin olan Zafer Yıldırım'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Göreve gelir gelmez çalışmalarına başlayan yeni İl Müdürü Zafer Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yıldırım, "Toplumun temel taşı aile birliğinin kurulması kadar sürdürülmesi konusunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız Bakanımız Fatma  Şahin’in liderliğinde önemli çalışmalar yapılmakta. Aile birliğinin korunması, sosyal hayatın içinde yüzleşmek zorunda olduğumuz yaşlı-aile,çocuk-aile ilişkilerinin güçlenmesi hakkında da pek çok adım atıldı. 3 haftada 155 şehit ailesi ziyaret yaptıklarını,önümüzdeki 3 haftada bu sayının 300’e ulaşmasını planladık." dedi.

Yıldırım, İl Kadın Kolları ile ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacağını dile getirdi.