AK KADINLAR AFET YÖNETİMİNİ ÖĞRENDİ…

Manisa - Kuzey Ege Afet Yönetimi Merkezi, ilk kez bir siyasi partinin kadın kollarına seminer verdi. AK Parti İl Kadın Kollarının resmi talebi doğrultusunda gerçekleştirilen seminerde, temel afet bilincine ilişkin bilgiler verildi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı salonunda verilen seminerin konuşmacılığını Kuzey Ege Afet Yönetimi merkezi görevlisi Manisa 112 şube eğitim sorumlusu ve anı zamanda Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sorumlusu Dr. Bedri Bilge yaptı. Seminerin amacına yönelik kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu kadınların eğitimine büyük önem verdiklerini dile getirerek bu tür organizasyonlara devam edeceklerinin müjdesini verdi. Konuşmasının ardından  Kuzey Ege Afet Yönetimi merkezi görevlisi Çiğdem Aksüt salonda toplanan yaklaşık 50 kişilik katılımcıya doğal afetlerin tanımlamalarını yaparak her hangi bir doğal afet esnasında ve sonrasında neler yapılacağına dair bilgiler verdi.

10 Mart 2010