AK Kadınlar, Mardin’deki annelerle buluştu

AK Parti Mardin il Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış ve yönetimi bu Anneler gününde farklı bir şey yaparak iki ayrı alanda Mardin'deki annelerle buluştu.

Düzenledikleri ilk programda, anneler için bir akşam yemeği verdiler.  Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey de Kadın Kollarını yalnız bırakmayarak geceye katıldılar.

Kadın Kolları bu geceden elde ettikleri gelirlerle, bir sonraki gün belirledikleri bir mahallede, ordaki anneleri toplayarak ayrı bir kutlama yaptılar.

Mahallede toplanan annelerin arasından mağdur, hikayesi olan anneleri belirleyerek onlara hediyeler götürdüler. Zeynep Alkış, burada anne ve kadın olmanın farklılığını anlatan bir konuşma yaparak "Bu özel günde her sahada annelerimizi hatırlamak istedik. Yüzleri biraz da olsa tebessüm ettirmek, dertlerinizi dinlemek, elimizden geldiğince onlara çare bulmak için geldik" dedi.

Günün sonunda anneler ve anne adayları bu programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Zeynep Alkış ve ekibine teşekkür etti.