AK Kadınlardan İl Müftülüğü Ziyareti

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ekibi Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli’yi makamında ziyaret etti.

‪Göreve gelmesiyle birlikte kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu bu kez Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli’ye ziyarette bulundu.‬

‪Başkan Ebru Kavasoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, hac ve umre ziyaretleri konusunda değerlendirmelerde bulundu.‬ İl Müftüsü İlyas Serenli ise Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezinde ‪Hanımlara yönelik Sakarya Müftülüğü Bayan Musikisi korosunun vereceği konsere AK Parti Sakarya Kadın Kolları ailesini  davet etti. ‬

Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından Ebru Kavasoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli’ye hediyelerini takdim etti.