AK Partili kadınlar, engelliler için toplandı

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, "Partimiz iktidara geldiğinden bu yana evlerine hapsolmuş engelli vatandaşlarımızı evlerinden çıkardık ve onlara insanca yaşama imkanları sağladık" dedi.

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut'un eşinin ev sahipliğinde Q Beach Clup'ta düzenlenen toplantıya, AK Parti Manavgat Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, AK Partili belediye başkanlarının eşleri, belde kadın kolları başkanları ve kadın kolları yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Eda Temur Tansak, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Tansak, şöyle konuştu:

"Son bir ayda Manavgat merkezi ve beldelerde bulunan bütün engelli vatandaşları tespit ettik. Beldelerde bulunan engelli vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ettik. Manavgat kent merkezindeki 19 mahalleden 4'ünde yaşayan engelli vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Diğer engelli vatandaşlarımızı da ziyaret edeceğiz. AK Parti olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz iktidara geldiğinden bu yana evlerine hapsolmuş engelli vatandaşlarımızı evlerinden çıkardık ve onlara insanca yaşama imkanları sağladık."