AK Parti’li kadınlar fidan dikti

AK Parti Görele Kadın Kolları Teşkilatı, Görele Opr. Dr. Ergun Özdemir Devlet Hastanesi bahçesine fidan dikti.

Kadın Kolları Başkanı Nahide Yayla, yaptığı açıklamada, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla, hastane bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bir bölgenin yaşanılır ve verimli topraklara sahip olması için ağaçlara ihtiyaç olduğunu belirten Yayla,”Dünyanın oksijen kalbi olan ağaçlar karbondioksiti alıp, kullanırlar ve oksijen olarak atmosfere geri verirler. İnsanlar yaşam için solunum yapmaya ihtiyaç duyarlar. Solunum ile oksijen alan insanlar doğaya karbondioksit verirler. İhtiyacımız olan oksijeni bize ancak ağaçlar üretebilir. Bu nedenle yaşanılır bir dünya için ormanları korumalı, ormanlara ağaç desteği sağlamalıyız. Her çevre gününü kendimize gün tayin edip, o çerçeve kapsamında doğaya en faydalı ağaç fidanlarını toprakla buluşturmalıyız” dedi.