AK Partili kadınlar hizmetleri gezdiriyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Gez Gör programı kapsamında, İzmit’in farklı bölgelerinde ikamet eden kadınlar hizmetleri gezdi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları ve Buhara Group Ajans işbirliğinde SKM bünyesinde gerçekleştirilen ‘Gez Gör’ programı kapsamında İzmit’in farklı bölgelerinde ikamet eden kadınlar hizmetleri gezdi. Kentimizin farklı noktalarından ikamet eden kadınlardan oluşan yaklaşık 50 kişilik grup, Cephanelik’ten başlayarak, Gündoğdu Mahalle Konağı, Ekopark, Kültür Tepesi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, , Sırrı Paşa Konağı, Saatçi Ali Efendi Konağı’nı gezdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Buhara Group Ajans sorumlusu Ayşe Ekiz’in önderliğinde yapılan gezi programı Gölkay Park’da yapılan kahvaltı ile başladı.

KADINLAR HİZMETLERİ SEVDİ

Gölkay Park’ta yapılan kahvaltı programına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Selma Gürbüz ve Mürüvet Gedik katılım sağladı. Kahvaltı sonrasında ilk olarak Cephanelik bölgesini gezen kadınlar, bölgede yapılan hizmetleri gördü. Gezilen yerleri oldukça beğenen kadınlar, düzenlenen gezi programı için kadın kolları yöneticilerine teşekkür etti. Yapılan Gez Gör programı kapsamında bir gün öncesinde de Malta ve Akçakoca Mahalleri’nde ikamet eden kadınlar hizmetleri gezdi. Programa, Malta Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Nebahat Keser ile Akçakoca Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Naibe Bilekli oğlu katıldı.