AK Partili Kadınlar engel tanımadı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi olumsuz hava koşullarına rağmen Terzibayırı Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri çat kapı ziyaretleri kapsamında yaklaşık bin 800 haneyi ziyaret etti.

AK Parti teşkilatlarının en güçlü kadrolarından olan kadın kolları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemini takip ederek İzmit’te çalmadık kapı bırakmama hedefinde olan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları üyeleri dur durak bilmiyor. İzmit İlçe SKM programı kapsamında İzmit’in her mahallesinde Çat kapı ziyaretlerine devam eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibinin son durağı Terzibayırı Mahallesi oldu.  Başkan Demirtaş ve beraberindekiler, toplamda bin 800 hane bulunan Terzibayırı Mahallesi’nde hemen her kapıyı çaldı.

ANKET YAPILDI

Programa, Terzibayırı Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Vildan Şekerci, İl Kadın Kolları Yöneticileri Şükran Azgın, Emine Okanalp katılım sağladı. Düzenlenen program kapsamında içinde Türk Bayrağı, Türk kahvesi ve İzmit Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı broşürlerin bulunduğu çantaları dağıtan yaklaşık 50 kişiden oluşan ekip kötü hava şartlarına rağmen çalışmalarını durdurmadan devam etti. Çat kapı ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan kadın kolları üyeleri aynı zamanda, belediye hizmetleri hakkında ve taleplerle alakalı anketler de yaptı.

‘İZMİT BİZİMDİR BİZİM KALACAK’

‘İzmit bizimdir, bizim kalacak’ sloganıyla yola çıktıklarını ve vatandaşların teveccühleri sayesinde motivasyonlarını arttırarak çalışmalarına devam ettiklerinin vurgusunu yapan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, ekibiyle birlikte çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. Başkan Demirtaş, “Kapı kapı gezmeye devam ediyoruz. Başbakanımızın söylediği gibi Kadın kolları olarak İzmit’te çalmadık kapı bırakmayacağız. Kar kış, yağmur çamur demeden köy köy mahalle mahalle gezeceğiz” ifadelerine yer verdi.