AK PARTİLİ KADINLARDAN ANLAMLI ZİYARET…

Eskişehir - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanede geçiren minikleri ziyaret etti.

Eskişehir - Tüm yurtta yabancı ülke çocukları ile birlikte coşku içinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanede geçiren minikleri AK Partili kadınlar unutmadı. Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanede geçiren minikleri ziyaret etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Polatoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bayramı çeşitli sebeplerden dolayı hastanede geçiren çocukları ziyaret etti. Zübeyde Hanım Çocuk Hastanesi ve Devlet Doğum Hastanelerinde yaklaşık 200 çocukla buluşan AK Partili Kadınlar bir taraftan çocukların bayramlarını kutlarken diğer taraftan da balon ve Türk Bayrağı dağıttılar. Ziyarette son derece mutlu oldukları görülen çocuklar memnuniyetlerini teşekkür ve yüzlerindeki gülücüklerle gösterdiler.

27 Nisan 2009