Amasya Valisine ziyaret

AK Parti Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Özarslan ve Yürütme Kurulu, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’i makamında ziyaret etti.

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, konuşmasında başarılı çalışmalarını yakından takip ettiği AK Parti Kadın Kollarının tüm üyelerini tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. Suluova’da açılan Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bir ziyarette bulunduğunu ve yaşlılara bir sürpriz yapıp, onları çocuklarıyla buluşturduklarını söyledi.  Vali Çomaktekin, kısa bir hikâye anlatarak, huzur evinde kalan yaşlıların çoğunun evlatları yüzünden orda kaldıklarını ve ilk öğretici, eğitimci olan hanımlara çok iş düştüğünü dile getirdi.
Ziyaret sırasında konuşan Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Özarslan, kendilerini gayet güzel karşılayan, büyük destek veren ve her zaman kapılarını kendilerine açık olduğunu hissettiren Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’e teşekkür etti.  Başkan Özarslan,  AK Parti Kadın Kolları olarak yaptıkları çalışmalar ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri hakkında Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’e bilgiler verdi.