AMASYA VE DÜZCE KADIN KOLLARI’NDAN KARDEŞ İL GEZİLERİ

AK PARTİ Amasya ve Düzce Kadın Kolları “Kardeş İller Projesi” kapsamında karşılıklı olarak teşkilat ziyaretlerinde bulundular.

Proje kapsamında öncelikli olarak Düzce’yi ziyaret eden Amasya kadın kolları yönetim kurulu üyeleri düzce kadın kolları teşkilatı tarafından misafir edildi. Düzce belediye başkanı ve valisini de ziyaret eden konuk ekip ilin tarihi ve turistik bölgelerini ziyaret etme imkanını da elde etmiş oldu.

Projenin ikinci ayağında Düzce kadın kollarından 40 kişilik anne kız ekibi ağırlayan Amasya Kadın Kolları ilin tarihi yerlerini misafir ekibe gezdirerek onların tarihi yeniden yaşamalarını sağlamaya çalıştı. İki ilin kadın kolları karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunma fırsatı elde ettiklerini ve bu teşkilat ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ocak 2011