ÇANAKKALE KADIN KOLLARI İLÇE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

ÇANAKKALE – AK PARTİ Çanakkale Kadın Kolları Kongrelerini tamamlayan İlçe Kadın Kolu Başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Başkanlığı binasında toplanan çiçeği burnunda başkanlar birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek ve yapılacak çalışmalar ile ilgili beraber fikir alışverişinde bulunup seçim çalışmalarına biran önce start vermek için bir araya geldiler. AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu Başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu’da katılarak çalışmalar hakkında bayanlardan bilgi aldı. Kutlu AK Parti teşkilatları kadına gereken önemi vermektedir. “Kadın kollarımız da her alanda çok iyi çalışmalar ortaya koymaktadır. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ev ev, sokak sokak gezerek AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlatmışlardır. Kadınlarımız bizim için kutsaldır. İlçelerimizde yeni seçilen arkadaşlarımız ile önemli çalışmalara imza atacağız. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum diyerek siyasette kadının önemini vurguladı.

Toplantının devamında ilçe başkanları ilçe teşkilatları hakkındaki ve yapılacak çalışmalar ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

ARALIK 2011