ANKARA KADIN KOLLARI’NDAN “KADIN SAĞLIĞI” SEMİNERLERİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Ankara Kadın Sağlığı Derneği İşbirliği ile yürütülen Kadın Sağlığı seminerleri başladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Şenel Pekuz'un Başkanlığında yürütülen ve AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Ankara İlçeleri ile birlikte çalıştığı proje kapsamında , Reprodüktip İmmunoloji Uzmanı Dr.Buğra Buyrukçu , kadın sağlığı, meme kanseri, menapoz tedavisi ve rahim ağzı kanseri başlığı altında Ankaralı kadınlarımıza bilgilendirme yaptı.

Beypazarı İlçesinde yapılan seminere Ayaş İlçesi, Akyurt İlçesinde yapılan seminere Çubuk İlçesi, Kazan İlçesinde yapılan seminere ise Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçeleri katılım sağladı. Polatlı İlçesinde de bir seminer veren ekip çalışmalarına Ankara'nın diğer İlçelerine ulaşarak devam edecek.

OCAK  2012