ŞANLIURFA KADIN KOLLARI’NDAN REFERANDUM TOPLANTILARI

ŞANLIURFA – AK PARTİ Şanlıurfa Kadın Kolları yönetimi referandum çalışmaları çerçevesinde ilçe ve mahallelerde çok sayıda kadınla görüşerek, çalışmalar yürüttü.

Kadın Kolları yönetimi Karaköprü İlçesi ile Dede Osman, Sırrın Karşıyaka, Eyyüp Nebi, Sancaktar ve Kendirci Mahallelerinde kadınlarla bir araya gelerek hem AK PARTİ çalışmalarını hem de referandum sürecini anlattı. Kadınlara broşür ve el ilanları da dağıtan il kadın kolları yönetimi Şanlıurfa’dan olumlu sonuçlar elde etmek için anayasada yapılacack değişimleri de ayrıntılarıyla anlattı.

Şanlıurfa’da kadınların bilinçli oy kullanmaları için çalışmalarını yoğunlaştıran kadın kollarının Dede Osman Mahallesi Kadın Eğitim Merkezi’ndeki toplantısına Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemuz Özyavuz, Eyyüp Nebi Mahallesi’ndeki toplantısına Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Hatice Kübra Öztürk de katıldı.

Toplantılarla birlikte AK PARTİ Kadın Kolları’nın da çalışmaları anlatıldı ve katılımcıların sorularına cevap verildi. Toplantılar neticesinde halkın teveccühü ile karşılanan kadın kolları yönetimi halkın Başbakan’a olan sevgisine ve ilgisine şahit olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Eylül 2010