Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı‘na Özkoç atandı

AK Parti İl Başkanlığı'nda, Nezihe Yoldan Tezcan’ın istifasıyla boşalan Kadın Kolları İl Başkanlığına, Esra Özkoç atandı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Esra Özkoç, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Kadın Kolları İl Başkanlığına getirildi. Özkoç, yaptığı açıklamada, Kadın Kollarında il başkanı olarak görev yapmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.

Genel merkezin kararıyla il başkanlığına atandığına dikkati çeken Özkoç, "Devraldığım bayrağı en yükseğe taşımaya çalışacağım. Kadın Kolları üyelerimiz, Gençlik Kolları üyelerimiz ve ana kademe yöneticilerimizin desteğiyle partimizin Antalya'da birinci parti olması için bütün gayretimizle çalışacağız. Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde başarılı bir çalışma ortaya koyarak AK belediyelerin sayısını artırmak" dedi.

Kendisinden önce il başkanlığı yapanların "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" anlayışıyla çalıştığını vurgulayan Özkoç, şöyle konuştu:

"Şahsımı bu vazifeye layık gören Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız sayın Güldal Akşit, İl Başkanımız Mustafa Köse ve tüm AK Parti Antalya Teşkilatı mensubu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim"

Aslen Ispartalı olan Esra Özkoç, 1995 yılında Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Antalya'da avukatlık stajını tamamladı. Yaklaşık 15 yıldır Antalya Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yapan Özkoç, evli ve bir çocuk sahibi.