Antalya Kadın Kolları Teşkilatı aşure dağıttı

AK Parti Kumluca Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

AK Parti Kumluca Kadın Kolları Başkanlığının Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği aşure dağıtımına, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Kadın Kolları Başkanı Dilek Cengiz ve partililer katıldı.

Aşure dağıtımı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kadın Kolları Başkanı Dilek Cengiz, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan Muharrem ayında kendilerinin de vatandaşlara aşure dağıttıklarını söyledi.

İslam aleminde Muharrem ayı ve aşurenin öneminin ayrı olduğunu ifade eden Cengiz, "Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Cengiz, Kadın Kolları Başkanlığı üyelerinin imkanlarıyla yaklaşık bin 500 aşure dağıtıldığını bildirdi.