ANTALYA KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

ANTALYA – AK PARTİ Antalya Kadın Kolları  Av. Nezihe Yoldan Tezcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Van depreminde hayatını kaybeden Antalyalı öğretmenlerin ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Nezihe Yoldan Tezcan, ilk olarak Van’da öğretmenlik yaparken depremde hayatını kaybeden Alanyalı Melike Atman’ın ailesini ziyaret etti. Tezcan, Alanya Kadın Kolları Başkanı Mine Karagöz, il ve ilçe kadın kolları üyeleri ile birlikte Erciş’te enkaz altında hayatını kaybeden 3 aylık öğretmen Melike Atman’ın annesi Atiye Atman’ın evine gitti. Atman çiftine taziye dileklerini ileten AK Partili kadınlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutsal bir görev olan öğretmenlik mesleğini yaparken depremde hayatını kaybeden Melike öğretmeni rahmetle andılar. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren anne Atiye Atman, Tezcan ve beraberindekilere teşekkür etti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Tezcan, Van depreminde hayatını kaybeden Manavgatlı Zehra Kaya Şelale öğretmenin ailesini ziyaret etti. Manavgat Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Senirli Ünal, il ve ilçe kadın kolları üyeleri ile birlikte Zehra öğretmenin evine giderek, anne Gülsüm Kaya ve baba Ferhat Kaya’ya taziyede bulundular. Kaya ailesi ile bir süre sohbet eden Tezcan, “Van depreminde Antalyalı 3 öğretmen kardeşimizi kaybettik. Ancak, öğrencileri ve Milli Eğitim camiası gibi biz de onları unutmadık ve unutmayacağız. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimizin ailelerini ziyaret edip, acılarını bir kez daha paylaşıyoruz, hem de sürekli yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Tezcan daha sonra Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçın, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erciş’te enkaz altında hayatını kaybeden 2 aylık öğretmen Aylin Bozkurt’un annesi Arife Göğüş’ü Ermenek Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Anne Arife Göğüş ile sohbet edip, taziye dileklerini ileten Tezcan, “Öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Anılarını yaşatmaya çalışacağız” dedi.

KASIM 2011