ARDAHAN KADIN KOLLARI’NDAN AĞAÇ DİKİMİ…

Ardahan - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları başkanlığınca tüm Türkiye’de aynı anda başlatılan “Çevre Festivali” kapsamında Ardahan İl Kadın Kolları da ağaç dikimi gerçekleştirdi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan İl Kadın Kolu Başkanı Kamile Göktaş, “ ‘1 milyon 1 milyon fidan’ sloganıyla yola çıktık. 1 Milyonu aşkın kadın üyemizle Tüm Türkiye’de yüz binlerce ağaç dikimi gerçekleştirerek AK Kadın farkını tüm dünyaya duyurma niyetindeyiz. Tüm Türkiye’de bir piknik panayır havası içerisinde geçmesini planladığımız Dünya Çevre Günü’nde daha temiz bir çevre için kaynaklarımızın ısraf edilmeden verimli kullanılması maksadıyla bilinçli toplum oluşturulmasını hedeflemekteyiz” dedi. Başkan Göktaş açıklamasına şöyle devam etti: “Bu festival için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Faruk Köksoy'a ve İl Başkanımız Nusret Koyuncu ve teşkilatımıza büyük desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu çerçevede Ardahan Putka - Sulak alanı çevresine 100 adet boylu, Akçaağaç, Karasöğüt, Huş Fidanı dikimi gerçekleştirdik. Bu çalışmamızda yardımlarını esirgemeyen Çevre Orman İl Müdürlüğüne de teşekkür ediyorum.”

7 Haziran 2009