BAŞKAN SERMİN BALIK, DEPREM BÖLGESİNDE…

Elazığ - AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart tarihinde meydana gelen depremde zarar gören köylere giderek, depremzedelerin sıkıntılarını dinlediler. Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Sermin Balık ve yönetim kurulu üyeleri, 8 mart tarihinde meydana gelen depremde zarar gören köyleri ziyaret ettiler. Depremzedelerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Sermin Balık, bütün ihtiyaçların deprem bölgesinde karşılandığını gördüklerini belirterek, devletin her zaman halkının yanında olduğunu söyledi. Köy ziyaretlerinin ardından Kriz merkezine geçen Balık ve beraberindekiler, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Balık burada yaptığı değerlendirmede, yardımların koordineli bir şekilde dağıtıldığını gördüklerini belirterek, “organizasyonun yetkililer tarafından doğru yapılmış” dedi. Başkan Balık ve beraberindekiler daha sonra Hakkari Çukurca`da mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya Çelik`in ailesine başsağlı ziyaretinde bulundular.

4 Nisan 2010