BARTIN KADIN KOLLARI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BARTIN – AK PARTİ Bartın Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Çoban, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sezgin Arca, Nevin Demirok ile İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte öğretmenler gününü kutladı. Bartın daki tüm okulları ziyaret etti.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş,. Bartın Merkezindeki okulları ziyaret eden Ak Parti teşkilatları öğretmenlerle sohbet ederek, tüm öğretmenlere karanfil hediye etti.   Daha sonra Teşkilat Üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt’u makamında ziyaret eden Başkan Nurzen Çağdaş ; “Öncelikle Van'da hayatını kaybeden öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Bugünlerimizi yaratan sizlersiniz, yarınımızın mimarı da  sizlersiniz; Nezdinizde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, üstlenmiş olduğunuz ulvi görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurtta Başkan Çağdaş ve teşkilat üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek " Bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

KASIM 2011