BARTIN KADIN KOLLARI YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

BARTIN – AK PARTİ Bartın Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş yönetim kurulu üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. Başkan Çağdaş’ın konuşmasıyla başlayan yemekte Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile istişarede bulunuldu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Çağdaş, “2002 yılından bu yana Türkiye de çok şey değişti. Biz; ülkemizdeki istikrar ve huzur ortamına ,uluslararası arenada kazandığımız saygınlığa o kadar alıştık. Bugünün gençleri AK PARTİ’ nin iktidara geldiği 2002 yılı öncesinde yaşananları anlamlandıramayacak yaştalardı. İktidara başladığımız günden bu zamana kadar,  insanı yüceltki devlet yüceltsin felsefesiyle insana yatırım yapılmaya ve halkın refahı için gerekli düzenlemeler yapılmaya başlandı. Artık devlet halkın hizmetkarı olarak çalışmaya başladı. Artık ,dünya varlık ve refah içindeyken krizler yaşayan, bir gecede milyon dolarlar kaybeden Türkiye'den eser kalmadı.” Şeklinde konuştu.

Sosyal devletin gereği neyse Ak Partinin onu yaptığını, yapmaya devam ettiğini ifade eden Çağdaş, “Eşitsizlikleri ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Çünkü Başbakanımız içimizden biri ve yaşadıklarımızı biliyor, birileri gibi halka tepeden bakan kendini üstün gören zümreden gelmiyor. Bizim partimizin tabanı neyse tavanı da o. Mahalle temsilcimiz neyse milletvekilimiz de o. İşte Ak Parti gücünü buradan, bu samimiyetinden alıyor.” Dedi.

Başkan Çağdaş'ın konuşmasının ardından Gıda Teknikeri Pembegül Genç gıda maddeleri hijyen koşulları, gıda ve çevre, Alo 174 hattı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Nisan 2011